Wij beschermen wat belangrijk voor u is!

De werkmaterieel Specialist is een onderdeel van NYKKO verzekeringen die zich bezig houdt met de werzekering van werkmaterieel. Voor projecten en in algemene zin. Bent u geïntresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact op we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

De landbouwsector is een branche die gedreven wordt door mensen met passie en liefde voor hun vak, en daar herkennen we onszelf ook in. Elke zaak of relatie, verdient van ons een warm onthaal met een eerlijk verhaal en een duidelijke aanpak.

Buiten het feit dat we de taal van de agrariër spreken, begrijpen we de risico’s in deze sector als geen ander. Het is dan ook niet zo raar, dat wij altijd een oplossing bieden met een passend advies voor elke  situatie. Werkmaterieel is onze specialiteit. We kennen de risico’s, zorgen altijd voor een concurrerende aanbieding, maar bovenal, bedenken we oplossingen die ervoor zorgen dat u kunt blijven werken met de machines waar u financieel afhankelijk van bent.

Verzekeren is de basis, maar wij gaan verder. Door samen met u een uitvoerige risico-inventarisatie op te stellen krijgt u een duidelijk in- en overzicht aan welke risico’s u bloot staat. Aan de hand van dit rapport maken we een afweging, welke risico’s u zelf kunt- en wilt dragen. Door op deze manier naar uw bedrijf  te kijken, bent u niet alleen verzekerd van een goed en gebalanceerd advies, maar voorkomt u onnodige uitgaven voor uw verzekeringen. Geen onbelangrijk punt in een sector die onder een vergrootglas ligt lijkt ons. 

Mens, dier en machines staan bij ons centraal, de basis voor een gedegen advies dat bijdraagt aan de continuïteit van uw bedrijf.

Onze mensen die werken op de afdeling landbouw, zijn allen volledig gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verzekeringen van uw sector. Dit zorgt ervoor dat er weinig woorden nodig te zijn om te begrijpen wat u bedoelt en belangrijk vindt.

Wat ons verder zo bijzonder maakt? De persoonlijke benadering waarmee we u bedienen, kennis van de sector, snelle schadeafhandeling, vaste contactpersonen, uitstekende voorwaarden en uiterst concurrerende tarieven.

Kortom, niets dat een relatie met ons bedrijf in de weg staat. Hoe komt u met ons in contact en weet u wat wij voor u kunnen betekenen? Héél eenvoudig, bel of mail ons voor een nadere kennismaking, en ervaar net als veel van uw collega’s onze passie voor uw sector.

We heten u alvast van harte welkom in onze familie van de landbouw!

 

KOM IN CONTACT.