ONZE DIENSTEN.

Geef een mens vertrouwen en hij kan de wereld aan. Maar in een wereld waar de waan van de dag de agenda’s domineert, is vertrouwen vaak ver te zoeken. Om u te kunnen verzekeren van heldere afspraken is een goede vertrouwensband volgens ons essentieel. We nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit zodat u ons kunt leren kennen en wij u. Verzekeren en andere financiële zaken gaan namelijk verder dan enkel cijfertjes en regeltjes.

We gaan verder met dienstverlening waar anderen stoppen, dit kunnen we realiseren doordat we verregaande samenwerking hebben gezocht met specialisten in de financiële en dienstverlenende sector. Deze partners bevelen wij van harte aan, omdat ook zij hun sporen hebben verdient op hun gebied van expertise.

Wij als uw eerste aanspreekpunt, weten als geen ander welke aanvullende dienstverlening voor u belangrijk is. Wij dragen op uw verzoek uw specifieke situatie over aan een van onze partners. Zo kunnen ze snel en efficiënt een aanvullend maatwerkplan voor u maken. Dit bespaard kosten en u weet zeker dat u geen onnodige producten afsluit.

NYKKO, wij beschermen wat voor u belangrijk is.

Vanuit onze zuivere interesse in wat mensen beweegt, kunnen wij zowel particuliere als zakelijke relaties actief begeleiden. Wij werken samen met vrijwel alle grote verzekeringsmaatschappijen. Daarbij vinden wij het persoonlijk contact heel belangrijk. Maar niet altijd noodzakelijk. Daarom krijgt u van ons de beschikking over een ‘digitale kluis’ waarmee u vanuit uw eigen stoel uw verzekeringszaken kunt beheren. Dat bespaart u veel tijd en geld.

Uw hypotheek vraagstuk leggen wij graag voor aan NOVES onze hypotheek partner, gevestigd in het zelfde pand op het zelfde adres.

Geen situatie is hetzelfde. Hypotheken dus ook niet. Bovendien brengt de tijd veranderingen met zich mee. Maar hoe weet u of u nog goed zit? Het is belangrijk om hier periodiek naar te kijken. Waar liggen uw prioriteiten? Wat sluit aan bij uw levensfase? Samen kijken we naar wat voor u het meest aantrekkelijk is. Renteverschillen, lage maandlasten, voorwaarden en toekomstplannen, alles wordt meegerekend. En wanneer blijkt dat het voor u beter is om uw hypotheek aan te passen of om helemaal over te gaan naar een andere verstrekker, dan helpen wij u om zo snel mogelijk om te schakelen. Dat levert u immers direct geld op!

Aandacht. De tijd nemen. Persoonlijke omstandigheden. Achterliggende redenen. Het succesvol kopen of verkopen van uw huis vereist een eerlijke en vertrouwelijke samenwerking. Welke afspraken maak je vooraf met elkaar? Wij werken exclusief samen met onze makelaarspartner EXTRA Makelaars. Een van de grootste makelaarskantoren van oost nederland door een recente fusie tussen een aantal gerenommeerde partijen. Klinker Makelaars, Bos Makelaars en EXTRA makelaars hebben hun krachten gebundeld onder het motto van samen sterk, tijd voor verandering! Weliswaar werken we met een contract, maar dat heeft een open einde in de vorm van een ‘prestatie fee’. Dat is zowel in uw als in ons belang. Samen bepalen we een reële waarde van uw woning. Brengt deze meer op, dan krijgt de makelaar ook meer. En is het verkoopbedrag lager, dan wordt de beloning ook minder. Zo blijft iedereen doelgericht en scherp.

Ook voor Bedrijfs-onroerend Goed hebben wij een uitstekende partner gevonden, we werken op een gelijke basis samen met Nijkamp en Mulder al sinds jaar en dag een autoriteit op het gebied van b.o.g. Ze brengen uw wensen in kaart en gaan op zoek naar een perfecte locatie voor uw specifieke situatie.

Onze exclusieve partner Transparans is de specialist op het gebied van pensioenen in Oost Nederland.

U wilt duidelijkheid over uw pensioen of inzicht in uw pensioensituatie. Of u wilt een collectieve pensioenregeling opzetten, her beoordelen of de pensioencommunicatie verbeteren. U wilt een helder, deskundig en objectief advies. En u wilt onafhankelijke professionals op wie u kunt vertrouwen. Dan bent u bij Transparans aan het juiste adres.

ONBEZORGD UW ZAKEN LATEN REGELEN.

Wij van NYKKO NOVÈS nemen alle zorgen voor u weg en zullen u de gehele “reis” ondersteunen en voorthelpen.

CONTACT

Neem vandaag nog contact op met Nykko en wij staan u z.s.m ter woord.

We zijn er altijd voor u

VOOR U

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden

Wij zorgen voor al uw zaken

VERTROUWEN

U kunt een oriëntatie gesprek aanvragen en wij zullen u proberen te overtuigen!

Wij zijn 100% betrouwbaar

ONS TEAM STAAT U GRAAG TE WOORD.

Geef een mens vertrouwen en hij kan de wereld aan. Maar in een wereld waar de waan van de dag de agenda’s domineert, is vertrouwen vaak ver te zoeken. Om u te kunnen verzekeren van heldere afspraken is een goede vertrouwensband volgens ons essentieel. We nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit zodat u ons kunt leren kennen en wij u. Verzekeren en andere financiële zaken gaan namelijk verder dan enkel cijfertjes en regeltjes.

KOM IN CONTACT.